Om Smokey Bandit

STORYN

Om Smokey Bandit

Smokey Bandit kommer från Holland. All produktion sker, sedan januari 2019, i egna fabriker vilket borgar för hög kvalité och kvalitetssäkrade produkter.

Vi är säkra på kvalitén på vår produkt, därför ger vi dig som kund hela tre års garanti på material och elektronikdelar. Smokey Bandit grillar har, sedan 2016, tagit södra Europa med storm.

Byggkvalitén och prisbilden är det våra kunder älskar mest med vår produkt. Under hösten 2020 kommer Smokey Bandit äntligen till Sverige.

Vi säljer enbart till återförsäljare, så är du sugen på att ta hem en Bandit till din trädgård, kolla gärna denna sida för lista över vilka återförsäljare som säljer våra grillar.

Är du återförsäljare och är sugen på att ta in Banditen till ditt sortiment, fyll i ansökningsformuläret så kontaktar vi dig för vidare diskussion. Smokey Bandit distribueras i Sverige av Hammarö E-commerce AB.

EASTWOOD
Goliath 01 LR - Om Smokey bandit

VARFÖR PELLETS?

Charmen med pellets

Grillning enligt den senaste trenden görs i en smoker. Ingen pitmaster med självaktning tar sig själv på allvar om inte köttet röks i många timmar. Naturligtvis gör den holländska grillentusiasten inte det heller. Och där det finns ök… där är Smokey Bandit.

Att grilla med pellets medför många fördelar. Bland annat kan man variera smaken på köttet genom att använda olika träslag i pelletsen. Grillen är också väldigt enkel att använda.

Jämfört med en kolgrill, där du når upp i bra temperatur och fin glöd efter kanske 30-40 minuter, så når du din temperatur på en pelletsgrill inom 10 minuter.

Jämfört med en gasolgrill har du med en pelletsgrill en helt annan möjlighet att justera temperaturen. På en Smokey Bandit är det du som bestämmer temperaturen, genom att helt enkelt ställa in den i appen. Sen gör banditen själv sitt bästa för att hålla just den angivna temperaturen.

Prisvärd kvalitet
Denna skurk bland smokergrillar kommer att visa sig bli din bästa vän på nolltid. Smokey Bandit ger högkvalitativ rökning för ett rimligt pris, ett steg närmare din bakgård. Men varning: Detta är grillning för proffs!

Smokey Pellets
Smokey Bandit eldas med träpellets istället för kol eller briketter. Dessa Smokey Pellets finns i nio exklusiva smaker, som alla har en unik smak för varje maträtt.

Raffinerad och hälsosam matlagning
Långsam matlagning vid en låg temperatur i kombination med rök gör köttet till en fantastisk smakupplevelse. Rökning är också det mest hälsosamma sättet att grilla, eftersom det är praktiskt taget omöjligt att bränna kött.

Enormt temperaturområde
Med ett temperaturintervall på 71 till 320 grader kan du variera i all oändlighet med rätter att tillaga. Temperaturen är lätt att styra tack vare den digitala displayen. Det är även möjligt att placera en speciell pizzaugn i grillen på grillen för att slänga in en pizza i den.

pellets 10kg mesquite
Smokey Bandit Pellets

LITE SKÖNA BILDER
Untitled 5 - Om Smokey bandit

Det har kommit en ny bandit till staden…
SmokeyBandit är här för att stanna!