LUMBERJACK

10 900 kr11 900 kr

Nollställ
EAN: N/A Artikelnr: LUMBERJACK Kategori: Tagg:

LUMBERJACK

LUMBERJACK är Smokey Bandit modellen som vet hur man hanterar trä! Utrustad med unikt brännarsystem som också låter dig värma grillen eller grillgallret med searingsettet (tillval). Med digital temperaturvisning och möjlighet att ansluta en sond, för att mäta den exakta temperaturen på köttet, är grillen perfekt för att tillreda varje maträtt med lätthet.

PID-regulator med ekoläge ger en grill som tyst som en viskning och även den mest ekonomisk pelletsgrillen på marknaden.

LUMBERJACK är tillverkad av stål med en värmebeständig pulverlack. Gallerna är utrustade med ett emaljskikt, både högkvalitativt och mycket underhållsvänligt.

Smokey Bandit modellen som vet hur den ska hantera trä! Utrustad med behållare för pellets. Därifrån hittar pelletsen vägen till eldstaden för att tändas med den automatiska glödtändaren. Att leka med eld är bokstavligen en barnlek.

DIGITAL TEMPERATURKONTROLL VIA WIFI OCH BLUETOOTH.

Riktiga grillmästare föredrar att använda sig av den digitala temperaturdisplayen för att välja rätt förberedelsemetod. Med en sond för att mäta köttets exakta temperatur utan att behöva öppna luckan. Som ett resultat levererar du alltid smak och kvalitet på det du tillagar.

MÅNGSIDIGHET

Från långsam tillagning och rökning vid låg temperatur till grillning vid hög temperatur eller till och med tillagning som i en varmluftsugn. LUMBERJACK är utrustad med ett unikt brännarsystem som värmer grillen eller grillgallret (tillval).

RÖKSKYDD

Röken som genereras genom att pellets bränns fortsätter att cirkulera runt grillytan som försluts med ett lock med en exklusiv förslutningsremsa. Detta håller tillagningsområdet dragfritt så att köttets smak och kvalitet inte äventyras. Dessutom känns det extra trevligt att stänga locket.

HÖG KVALITET

LUMBERJACK är gjord av stål med en värmebeständig pulverlack. Gallren är utrustade med ett emaljlager. Både hög kvalitet och mycket lätt att underhålla.

LÄTT ATT UNDERHÅLLA

Till exempel transporteras fukt och fett från köttet till den speciella hinken på utsidan av enheten, vilket gör det enkelt att avlägsna. Längst ner på grillen finns lagringsutrymme för verktyg och tillbehör, till exempel ett överdrag för att skydda din grill efter användning. Med bra underhåll kan LUMBERJACK hålla i många år.

SMAKFULLT

Smokey Bandit är en grill med smak. Från snabba måltider till rätter du inte behöver oroa dig för i timmar. För vardagligt bruk året runt. Du behöver inte argumentera mer om vem som ska laga mat, för det är din uppgift, och du gör den med glädje! Beställ nu.

DimensionerInte tillgänglig
Antal brännare

1

Färg

Svart/Brons

Total grillyta

4225 cm2, 655 sq inch

Antal prober

1 intern, 1 köttprob

Garanti

3 år

Högsta temperatur

282°C

Lägsta temperatur

71°C

Material

Pulverlackerad plåt

Nedre grillgaller

65×48

Övre grillgaller

65×17 (+ 65×17 med extra hylla)

Du gillar kanske också…