GOLIATH

24 900 kr

Slut i lager

EAN: 8719689385491 Artikelnr: 8719689385491 Kategori: Tagg:

GOLIATH

GOLIATH är den största pelletsgrillen i serien av Smokey Bandit. Denna passar den stora familjen, eller den som menar allvar med sitt grillande. Med närmare 1 kvadratmeter grillyta får man plats med det man behöver, och lite till på denna enorma grill.

Då GOLIATH har dubbelisolerade väggar och lock lämpar den sig extra bra för långa grillsessioner i vårt nordiska klimat. Det gör också att GOLIATH är väldigt ekonomisk att grilla med, och har fantastisk temperaturstabilitet.

I ECO läget sjunker pelletsförbrukningen ytterligare, och grillen låter inte mer än en viskning, vilket kan vara lämpligt om man grillar hela natten.

Grillgallren på GOLIATH har uppgraderats till rostfritt stål som är delade i tre sektioner i nedre delen, och 2 i överdelen. Tillsammans ger de helt fantastiska 975 cm2 grillyta.

Den enorma grillen levereras på en ”pro cart” med stora gummihjul för enkel transport, för de som använder sin smoker i yrkeslivet, eller bara vill skryta med den på gårdsfesterna.

Den nya flerfärgade displayen med inbyggd WIFI / Bluetooth styrning har också plats för 3 köttprober så att du kan styra tillagningen av mat via mobilen, vart du än är. Detta ger en extremt god möjlighet att laga mat länge genom ”set and forget”.

Temperaturomfånget på GOLIATH sträcker sig mellan 71°C och 320°C vilket skapar enorma möjligheter för olika typer av grillning. Antingen en riktig low and slow-grillning för tex lax eller annan känslig råvara, eller riktigt het grillning för snabb searing.

GOLIATH är också förberedd för tillbehör som rotisserie och kallrökningstillbehöret Smokn’ Gun (tillval).

DIGITAL TEMPERATURKONTROLL VIA WIFI OCH BLUETOOTH.

Riktiga grillmästare föredrar att använda sig av den digitala temperaturdisplayen för att välja rätt förberedelsemetod. Med tre köttprober för att mäta köttets exakta temperatur utan att behöva öppna luckan. Som ett resultat levererar du alltid smak och kvalitet på det du tillagar.

MÅNGSIDIGHET

Från långsam tillagning och rökning vid låg temperatur till grillning vid hög temperatur eller till och med tillagning som i en varmluftsugn.

RÖKSKYDD

Röken som genereras genom att pellets bränns fortsätter att cirkulera runt grillytan som försluts med ett lock med en exklusiv förslutningsremsa. Detta håller tillagningsområdet dragfritt så att köttets smak och kvalitet inte äventyras. Dessutom känns det extra trevligt att stänga locket.

HÖG KVALITET

GOLIATH är gjord av stål med en värmebeständig pulverlack. Gallren är helt i rostfritt stål. Både hög kvalitet och mycket lätt att underhålla.

LÄTT ATT UNDERHÅLLA

Fukt och fett från köttet rinner enkelt till den speciella hinken på utsidan av enheten, vilket gör det enkelt att avlägsna. Längst ner på grillen finns lagringsutrymme för verktyg och tillbehör, till exempel ett överdrag för att skydda din grill efter användning. Med bra underhåll kan GOLIATH hålla i många år.

SMAKFULLT

Smokey Bandit är en grill med smak. Från snabba måltider till rätter du inte behöver oroa dig för i timmar. För vardagligt bruk året runt. Du behöver inte argumentera mer om vem som ska laga mat, för det är din uppgift, och du gör den med glädje! Beställ nu.

Antal brännare

1

Antal prober

1 intern, 3 köttprober

Färg

Svart/Brons

Garanti

3 år

Högsta temperatur

320°C

Lägsta temperatur

71°C

Material

Pulverlackerad plåt

Total grillyta

1095 sq inch, 7068 cm2

Nedre grillgaller

114×48

Övre grillgaller

114×14 (+114×14 med extra hylla)

Du gillar kanske också…