EASTWOOD

15 900 kr

Slut i lager

EAN: 8719689385507 Artikelnr: 8719689385507 Kategori: Tagg:

EASTWOOD

EASTWOOD är Smokey Bandits varmklädda storebror till LUMBERJACK. Utrustad med dubbla väggar för ökad isolering passar perfekt för åretruntgrillning i vårt nordiska, karga, vinterklimat. Pelletsbehållaren är större än lillebrors, och har plats för 10 kg pellets, vilket räcker upp till 40 timmars grillning, om nu andan faller på. Även en utökad maxtemperatur gör att EASTWOOD passar den som önskar lite större variation i sin grill. Med upp till 320°C kan man verkligen nå fina resultat på sitt grillade köttstycke.

Den nya flerfärgade WIFI kontrollern har plats för upp till 3 köttprober vilket ger ökad möjlighet att ha koll på det som tillagas.

EASTWOOD är också förberedd för att montera både rotisserie och kallrökningstillbehöret Smok’n Gun (tillval).

Även EASTWOOD är som lillebror tillverkad av stål med en värmebeständig pulverlack. Gallerna är utrustade med ett emaljskikt, både högkvalitativt och mycket underhållsvänligt.

DIGITAL TEMPERATURKONTROLL VIA WIFI OCH BLUETOOTH

Riktiga grillmästare föredrar att använda sig av den digitala temperaturdisplayen för att välja rätt förberedelsemetod. Med upp till tre prober för att mäta köttets exakta temperatur utan att behöva öppna luckan. Som ett resultat levererar du alltid smak och kvalitet på det du tillagar.

MÅNGSIDIGHET

Från långsam tillagning och rökning vid låg temperatur till grillning vid hög temperatur eller till och med tillagning som i en varmluftsugn.

RÖKSKYDD

Röken som genereras genom att pellets bränns fortsätter att cirkulera runt grillytan som försluts med ett lock med en exklusiv förslutningsremsa. Detta håller tillagningsområdet dragfritt så att köttets smak och kvalitet inte äventyras. Dessutom känns det extra trevligt att stänga locket.

HÖG KVALITET

EASTWOOD är gjord av stål med en värmebeständig pulverlack. Gallren är utrustade med ett emaljlager. Både hög kvalitet och mycket lätt att underhålla.

LÄTT ATT UNDERHÅLLA

Till exempel transporteras fukt och fett från köttet till den speciella hinken på utsidan av enheten, vilket gör det enkelt att avlägsna. Längst ner på grillen finns lagringsutrymme för verktyg och tillbehör, till exempel ett överdrag för att skydda din grill efter användning. Med bra underhåll kan EASTWOOD hålla i många år.

SMAKFULLT

Smokey Bandit är en grill med smak. Från snabba måltider till rätter du inte behöver oroa dig för i timmar. För vardagligt bruk året runt. Du behöver inte argumentera mer om vem som ska laga mat, för det är din uppgift, och du gör den med glädje! Beställ nu.

Vikt95 kg
Dimensioner55 × 117 × 110 cm
Antal brännare

1

Antal prober

1 intern, 3 köttprober

Färg

Svart/Brons

Garanti

3 år

Högsta temperatur

320°C

Lägsta temperatur

71°C

Material

Pulverlackerad plåt

Pellets kapacitet

10 kg

Total grillyta
Strömförbrukning start

400w i ca 10 minuter

Strömförbrukning drift

ca 40-50w

Nedre grillgaller

65×48

Övre grillgaller

65×17 (+ 65×17 med extra hylla)